درباره سروش رفاه پارسیان
این شرکت بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در شمالغرب کشور را در کنار میدان میوه و تره بار جدید شهر زنجان احداث و بهرهبرداری می نماید. صادرات و معرفی محصول با کیفیت ایرانی در سطح بین المللی و همینطور تسهیل توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی از اهداف بنیادین این مجموعه میباشد؛ این شرکت با سرمایه ثبت شده یکصد میلیارد ریال با سهامداران خانوادگی و با سرمایه گذاری شخصی در این مجموعه عظیم، اهداف ارزشمندی را دنبال می نماید.
شرکت سروش رفاه پارسیان در سال ۱۳۸۳ تاسیس و در سال 1385 مجوز مرکز پشتیبانی میادین میوه و تره بار و محصولات کشاورزی استان زنجان را از کمیسیون تنظیم بازار استان اخذ و احداث آن را با رویکرد تکمیل زنجیره ارزش بخش اقتصاد کشاورزی از سال 1387آغاز نمود. به دلیل تشابه اجزای طرح شرکت با پایانه صادراتی محصولات کشاورزی ، در سال ۱۳۸۹، کارگروه توسعه صادرات استان زنجان الحاق پایانه صادراتی محصولات کشاورزی را به مجتمع میادین میوه و تره بار و محصولات کشاورزی تصویب نمود و این دو مرکز در مجاور هم و مکمل هم، در زمینه تأمین، توزیع و کاهش هزینه صادراتی، جلوگیری از دور ریز محصولات درجه 2 و 3 و همچنین ارائه بزرگترین مرکز خرید و فروش محصولات تولید منطقه در میدان جدید را احداث و با راهاندازی بخش های مختلف مجموعه طی ده سال به همراه واحد های تولیدی و فرآوری زنجیره تأمین و صادرات بخش کشاورزی را در تاریخ هفدهم بهمن سال ۱۴۰۱ رسماً آغاز نمود.
احداث میدان میوه و تره بار جدید زنجان با امکانات جانبی از جمله انبار ، سورت میوه ، سردخانه بالای صفر و زیر صفر، باسکول و غرفه های مورد نیاز
صادرات انواع محصولات کشاورزی از سال های 1390 و 1391
صادرات انواع آبزیان به کشورهای روسیه ، ارمنستان و عراق
تولید و صادرات میوه خشک و فرآوری خشکبار
تأمین انواع میوه های صادراتی با قیمت مناسب در تمامی فصول سال
ظرفیت تأمین انواع آبزیان اعم از سرد آبی و گرم آبی در مرکز دپو پایانه
ظرفیت دپو، ترخیص و صادرات انواع محصولات کشاورزی در مجموعه
احداث و راه اندازی بزرگترین میدان میوه و تره بار جدید استان زنجان در سال 1401
بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران، منظور از پایانه صادراتی مجتمعهایی هستند که امکانات، تأسیسات و تجهیزات لازم برای تسهیل و تسریع در امر صادرات را به طور متمرکز و یکپارچه فراهم نموده و نسبت به ارائه خدمات رفاهی همچون هتل، رستوران، پمپ بنزین و …. به مشتریان اقدام مینماید.
هدف اصلی پایانه صادراتی ایجاد هماهنگی و ارتباط تنگاتنگ بین نظامهای تولید، سیستم توزیع و فرایند صادرات است که با ایجاد مکانیزم بازاررسانی مناسب، توسعه صادرات منطقه را در پی دارد.
1. توسعه قابلیت های مدرن بازاریابی و فروش بین المللی انواع محصولات کشاورزی و دامی
2. بسته بندی صادراتی محصولات کشاورزی مطابق با بالاترین استانداردهای بین المللی
3. ارتقا کیفیت و سلامت محصولات، متناسب با استانداردهای مورد پذیرش کشورهای مقصد
4. افزایش قابلیت و ظرفیت ها در زمینه نگهداری در انبار و سردخانه برای ایجاد تعادل در بازار و ارتقا ارزش افزوده محصولات با ارائه به موقع تولیدات به بازارهای هدف داخلی و خارجی
5. ایجاد مزیتهای رقابتی برای تولیدات داخلی و توسعه فرصت های مختلف محصولات کشاورزی توسط فعالان بخش کشاورزی
6. تمرکز فعالیتهای مرتبط با صادرات با نظارت نهادهای ذیربط برای کاهش قیمت تمام شده محصولات صادراتی
7. جمع آوری محموله های کوچک و یکپارچه سازی آن ها برای ارائه به بازار در جهت کمک به تثبیت و توسعه اشتغال مولد و پایدار در حوزه کشاورزی و فعالیت های پایین دست این بخش
8. تبدیل انواع ضایعات فرآوری شده به صورت محصولات قابل مصرف برای کاهش قیمت تمام شده
9. ایجاد زمینه های مناسب جهت افزایش مهارت ها و شکوفایی استعدادهای روستائیان جوان شاغل در زمینه تولید انواع محصولات کشاورزی
از سمت شمال، مجاور اتوبان زنجان تهران به عنوان شاهراه ترانزیت کالا و مسافر کشور در مسیر غرب به شرق کشور می باشد.
از سمت جنوب، مجاور جاده قدیم ترانزیت زنجان تهران در دسترس بخش عمده کشاورزان و تولیدکنندگان قرار گرفته است.
از سمت غرب، مجاور کارخانه ایران ترانسفو با بلوار 35 متری احداث شده رابط بین اتوبان و جاده قدیم است.
از سمت شرق، وجود پایانه حمل و نقل کالا و مجتمع حمل و نقل بین المللی و ترمینال کانتینری، گمرک زنجان و انبارهای عمومی استان در شعاع ۵۰۰ متری مجموعه بعنوان بخش لجستیک در کنار مجتمع می باشد.
عبور راه آهن با فاصله ۱۰۰۰ متری در جنوب مرکز
مجاورت با مرکز پشتیبانی میادین میوه و تره بار و فرآوردههای کشاورزی استان بویژه میدان بزرگ میوه و تره بار جدید زنجان
نزدیکی به شهر با فاصله 3 کیلومتری و سهولت دسترسی به تمامی امکانات زیرساختی مورد نیاز شهری در مجتمع
قرارگیری این مجموعه در شهر و استان زنجان که در شعاع ۴۰۰ کیلومتری خود تقریباً نیمی از تولید ناخالص ملی و جمعیت کشور را تأمین و پوشش می دهد.
شرکت سروش رفاه پارسیان بر اساس استانداردهای جهانی، سردخانه زیر صفر و بالای صفر مجموعه را طراحی و اجرا نموده و همچنین تجهیزاتی که در سردخانه استفاده می شوند، از بهترین و معتبرترین برندهای روز دنیا هستند. محصولات قابل نگهداری در سردخانه ی بالای صفر شرکت شامل انواع میوه و تره بار می باشد. همینطور شرکت، دارای سردخانه ی زیر صفر برای نگهداری مواد پروتئینی و لبنی می باشد.
سورتینگ اصطلاحاً به معنای درجه بندی و دسته بندی محصولات بوده که در واقع سورتینگ محصولات کشاورزی به درجه بندی انواع میوه ها و سایر محصولات کشاورزی بر اساس اندازه، رنگ، شکل ظاهری و سایر عوامل و جداسازی ناخالصی های میوه ها و محصولات خراب و فاسد شده اطلاق می شود. در بیشتر موارد، سورتینگ مقدمه ای برای بسته بندی محصول می باشد. ضمن اینکه در بازارهای میوه و تره بار مدرن، به طور تقریبی تمامی میوه ها و سبزی ها به صورت سورت و لیبل گذاری شده عرضه می شوند، این امر سبب تشخیص آسان تر کیفیت محصول توسط مشتری شده و نظام توزیع و عرضه منظم می شود. لذا واحد سورتینگ پایانه صادراتی سروش رفاه پارسیان، از دی ماه 1395 مورد بهره برداری قرار گرفته و در این زمینه فعالیت می نماید.
واحد بازرگانی قبل از تهیه و بسته بندی محصول مورد نیاز، نمونه های تولید کنندگان مختلف را برای ارزیابی کیفیت به آزمایشگاه کنترل کیفیت و تعیین ماهیت ارسال می کند. پس از انجام آزمایشات مربوطه و تایید نمونه واحد بازرگانی اقدام به خرید محموله نموده و پس از انتقال محموله به شرکت، کارکنان آزمایشگاه کنترل کیفیت براساس دستورالعمل معتبر از محموله، نمونه برداری نموده و پس از تأیید کیفیت محموله، انبار و یا سردخانه برای شرایط نگهداری محصول، برنامه ریزی می نمایند.
پایانه صادراتی سروش رفاه پارسیان به جهت صادرات و واردات محصولات کشاورزی با توجه به بهره گیری از فضای مناسب، تجهیزات پیشرفته و مجهز با پرسنل متخصص و کارآزموده، موفق به اخذ پروانه بهره برداری مجاز در سال 96 از اداره استاندارد گردیده است. این آزمایشگاه با بهره گیری از متخصصان مستقر در پارک علم و فناوری و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، در حال فعالیت در کانون اصلی میدان میوه و تره بار و پایانه صادراتی در حال فعالیت می باشد.
آپیک؛ خانه کشاورزان جوان
اولین مرکز نوآوری تخصصی هاب صادراتی و کشاورزی شمالغرب، فعال در حوزه صادرات محصولات کشاورزی که بطور دقیق بر فرآیند فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات از نحوه برداشت تا انبارمانی، بسته بندی و صادرات، بوده که در این مجموعه افتتاح شده است. وجود چنین مرکزی می تواند موجب توسعه فعالیت های اقتصادی در بخش کشاورزی شده و جوانان با انگیزه را حمایت و پشتیبانی نموده و باعث آشتی بخش علمی و فناوری با حوزه کشاورزی گردد.
اهداف آپیک
مرکز نوآوری هاب صادراتی کشاورزی شمالغرب کشور می تواند با حضور خود در عرصه مهم زنجیره غذایی، نقش بسزایی داشته باشد و با برگزاری رویدادهای تخصصی و استقرار شرکت های دانش بنیان، این امر را محقق نموده، در این مرکز نوآوری هدف از برگزاری رویدادها، کمک به استارت آپ ها با تمام امکانات به صورت فیزیکی و عملی می باشد؛ چرا که تیم ها با برگزاری رویدادهای عملی، رشد کرده و به شرکت های دانش بنیان تبدیل شوند؛ مرکز نوآوری به صورت تمام وقت و با تمام توان از این تیم ها و شرکت های متقاضی حمایت می کند. هر ایده که در زمینه کشاورزی، بسته بندی، بازاریابی و فروش محصولات باشد، می تواند در این مرکز استقرار پیدا کند و از حمایت های پارک علم و فناوری استان زنجان در پایانه صادراتی بهره مند شود.
تفاهم نامه همکاری بین مرکز نوآوری هاب صادراتی کشاورزی شمالغرب کشور و پارک علم و فناوری استان زنجان به منظور حمایت علمی، پژوهشی و فناوری در زمینه های برگزاری رویداد، استقرار شرکت های دانش بنیان و استفاده این شرکت ها از خدمات پارک من جمله معافیت های مالیاتی و ارائه تسهیلات از منابع پارکی و استانی و برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه کشاورزی امضا و طبق ضوابط قانونی فعالیت می نماید.
مجموعه میدان میوه و تره بار، با داشتن فضاهای متنوع و وسیع، امکان دسترسی بدون ترافیک به غرفههای موجود را فراهم میکنند لذا میدان میوه و تره بار جدید در 6 سوله 96 حجره، در مساحت تقریبی 90.000 متر مربع در پلاک های جنوبی احداث و درحال بهرهبرداری میباشد که مالکیت میدان جدید بطور رایگان به شهرداری زنجان منتقل شده است.
امکانات ویژه حجرهها دارای دو اتاق مدیریت و خوابگاه، سرویس بهداشتی، حمام، نمازخانه و امکانات زیر ساختی از جمله فیبر نوری می باشد.
احداث مجتمع خدمات رفاهی بخاطر ممتاز بودن موقیعت استراتژیک و ژئوپولوتیک مجموعه در کنار اتوبان زنجان- تهران بعنوان شاهراه ترانزیت کشور، شامل پمپ بنزین، رستوران، سرویس بهداشتی و فروشگاه های متعدد و سالن اجتماعات بوده که امکان استفاده همزمان از کل مجموعه را برای متقاضیان فراهم نموده است.
مرکز دپو و عرضه مستقیم محصولات شیلاتی (دریایی ، پرورشی)، رستوران دریایی و سایر امکانات خدماتی مربوط به sea foodدر داخل پایانه صادراتی استان واقع شده است .استخر دپو آبزیان (سرد آبی و گرم آبی) با امکانات بروز و مجهز در کنار سایر زیر ساخت ها، تکمیل کننده زنجیره ارزش آبزیان در شمالغرب کشور با سوله فرآوری آبزیان، خدماتی، دو دستگاه باسکول ثابت 60 تنی، دفاتر بازرگانی و …. ازجمله ی دیگر امکانات پایانه صادراتی استان زنجان می باشد.
عضویت سروش رفاه پارسیان در مجامع ایفای مسئولیت اجتماعی
انجام کلیه فعالیت های مرتبط با امور بازرگانی و تجاری داخلی و بین المللی، مالی، حقوقي، فنی و مهندسی، تولیدی، توزيعی، کشاورزی، خدماتی، مشارکت، مديريت، خريد و فروش، صادرات، واردات و ترانزیت، عاملیت فروش، پخش و خدمات پس از فروش کليه کالاها و خدمات مجاز، به صورت مستقل یا با مشارکت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی
شرک آران زینو مهان یک مجموعه فناور بوده و امید فناورانه این شرکت، تولید روغن زیتون دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالا می باشد و در حال حاضر محصول تولیدی این شرکت پس از اخذ مجوز های وزارت جهاد کشاورزی و با اخذ سیب سلامت از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، محصولات خود را با برند آرزیما عرضه می کند.
یکی از بزرگترین تولید کننده ماهی قزل آلا در شمالغرب ایران در 5 سال گذشته و کلیه امور مرتبط با تولید و عرضه انواع ماهی در استان انجام می دهد.
یکی از تأمین کنندگان انواع نهاده های اولیه، تامین غلات، حبوبات، میوه و تره بار، خشکبار، ماهی و میگو، چوب و گوشت حلال در خاورمیانه می باشد که در مرکز نوآوری پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان زنجان مستقر می باشد.
ایمیل
info@srpcomplex.com